Boquete och vagen dit

Efter Santa Catalina tog vinden oss fyra timmar och guppiga vagar till Las Lajas pa Panamas sydkust. Las Lajas ar en liten by som vi inte stannade i, vi akte direkt till stranden dar vi bodde pa ett hostel som haft sina glansdagar nagon gang pa 80-talet. Slitna rum dar vi var de enda som bodde. Inga myggnat vid fonstren och ingen flakt. Efter en kvall pa en reggaebar med nagra fina Balboas gick vi under stjarnorna langs med stranden till vart boende.

Hur vi tog oss igenom natten vet jag inte. Med svetten drypandes och myggorna surrandes sa steg solen trots allt upp annu en gang och vi hoppades pa bra surf. Var det bra surf? Vi hade hort det men idag var ingen bra dag sa vi kande bara att vi ville ivag.

Vi packade vara saker och begav oss mot bergen och staden Boquete.

Boquete ar en fin stad, eller by, som ligger omringad av hoga, grona berg pa 1000 meters hojd over havet. Panamas Napa Valley vad galler kaffe (Ni som har tur kanske far smaka pa en kopp som kommer med hem)! Men det var inte kaffet som lockade oss till denna bergsomringade stad, det var vulkanen Baru!

Fortsattning foljer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0