25 timmar och annu fler grader senare...

Total restid: 25 timmar.
Temperaturskillnad mot Sverige: Minst +30 grader.

Det borjade vid 4 tiden pa torsdag natt. Martins valdigt snalla pappa Bengt korde oss till Landvetter flygplats dar resan tog fart pa riktigt. Flyget gick kl 07.00 till Paris. Fran Paris bar det av mot Atlanta, lang flygning med ganska illa turbulens over England (jag trodde att vi skulle do). Fyra filmer och nagra armhavningar att gora senare landade vi i ett ruggigt, tre gradigt Atlanta. Vi var hungriga, och framforallt torstiga, sa vi satte oss pa en fin pub inne pa flygplatsen och bestallde in varsin cheesburger with fries och en mycket fin och mycket kall Samuel Adams Boston Lager.

17.30 lokal tid (sex timmar efter svensk tid) gick planet till Panama City, vi hade inte kunnat sova pa tidigare flyg men denna gang fick vi tre saten var och lyckades komma ikapp John Blund lite iallafall. Innan landning gav piloten oss en nagot att langta efter "Gound temperature is 28 degrees". Klockan 22.00 fick vi mota varmevaggen och det kandes helt okej ;) Vi tog, tillsammans med tva svenskar vi traffat pa flyget, en taxi till vart hostel Panama by Luis dar vi sitter nu! Klockan ar runt lunch och vi har redan hunnit med att ga en tva timmar lang promenad (vilsegang) i Panama City. Snart ska vi ta en taxi till ett stalle i utkanten av staden dar vi ska hyra cyklar och cykla runt pa sma oar :) Forhoppningsvis aven ta ett efterlangtat dopp i det stora bla.

Vi har inget att klaga pa, forutom amerikanare som klagar! Sol, varme och kalla Balboa, we can get used to this.

/Lifecrew

PS: Fragor som kan ha uppkommit dar hemma: Varfor i h*****e gor ni armhavningar pa semestern?! Svar: En kall = Tio armhavningar och tio situps. Believe it or not.


Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hej Martin & Anton!

Kul att se att ni är ute och reser igen! Ska kolla in här ibland o se vad ni hittar på.. ta hand om er!

Kram Charlotta

2011-02-04 @ 21:23:41
Postat av: maria nilsson

Hej! vad kul att ni har en blogg!!! Nu skall jag följa den!!

2011-02-05 @ 12:46:08
URL: http://marrae.se
Postat av: Anna (antons=))

Hej boys! Vad bra att resan gick bra!

Hoppas det nya stället blir grymt! =)

puss å kram!

2011-02-05 @ 15:23:22
Postat av: hanna

killar.. man blir ju avis! ta ett dopp i det blå för mig med, tack! puss

2011-02-05 @ 16:01:49
Postat av: Therese

Åh va härligt!

Sitter just nu i soffan med Olle och Tobbe, dom spelar Guitar Hero och dricker öl. Gott.

Hur många armhävningar har det blivit hittills?



Saknar er redan.

Puss och kram från oss

2011-02-05 @ 21:38:53
URL: http://thereseregelbom.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

Hej killar!! Vad gott det låter! Jag antar att ni kommer komma hem som 2 brunbrända muskelknuttar med popeye look efter alla armhävningar? Men det kan det vara värt!! Sköt om er och njut av livet, familjen hälsar. KRAM!!

2011-02-06 @ 10:43:17
Postat av: mikael fermhede

Ni är för goa !! En sån bra fys-regel !! Ni kommer lätt klara 200 armhävningar efter dessa månader OCH några tusen sit-ups !! I ett sträck alltså......glöm inte använda alla sinnen och njut av nuet, alltid...Kramar

2011-02-06 @ 15:41:17
Postat av: Linus

Hoppas ni har det gött där borta. Vill åter tacka Anton för sina kontouppgifter vi fick(tog) innan resans avgång. Jag och Jonas har köpt oss var sin riktigt fin LED-tv:D så skulle kontot vara tomt så har vi förtjänat det:D nehe:P ha det så bra!!!

2011-02-07 @ 11:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0