Los Angeles

Efter att ha sagt hejda till Julen pa flygplatsen i Alajuela flog vi vidare mot nasta mal, Los Angeles. Efter en forsening och en mellanlandning kom vi tillslut fram till ett bekymrande kallt L.A, runt tolv pa natten. Vi hade bokat boende samma morgonen pa ett hostel i Venice, men nar vi kom fram sa hade de bara en sang. Vi forsokte forgaves losa problemet men hamnade efter manga om och men pa ett motel som var hamtat ur en klassisk skrackrulle. Frusna vaknade vi upp tidigt morognen darpa, packade vara grejer och gick tillbaka mot Venice beach. Vi kom dit, at frukost, gick tillbaka till Venice Beach Cotel (hostelet) och lyckades boka nagra natter. Efterat gick vi langs med strandpromenaden mot Santa Monica i jakt pa en skatebutik som vi hade last om. Det soliga kalifornien som vi alltid sett framfor oss, var kallt och molnigt. Istallet for bikinis och surfshorts hade folk pa sig tjocka jackor och mossor, riktigt sa kallt var det inte. Vi kom tillslut fram till Rip City, dar Papa Jim visade stor kunnighet inom skate- och longboarding. En gammal brada av market Zephyr hangde pa vaggen med en autograf, Anton fragade om den var akta. Do you see what it says? Fragade Jim. Peralta, svarade Anton. He's a nice guy. Sa Jim. (For er som inte vet vad vi snackar om, las lite pa wikipedia). De hade tyvarr inte bradorna vi ville, men de skulle ha dem i butiken inom nagra dagar. Miljovanliga som vi ar hyrde vi inte bil i L.A trots alla rekommendationer. Det tog oss till exempel fyra timmar att ta oss till Hollywood, men det var lugnt! Vi gick runt i Beverly Hills och vi gick till Hollywood walk of fame. En av dagarna akte vi till Universal Studios, det var riktigt haftigt och vi kande oss som sma barn for en dag!


































En dag nar vi var ute och akte pa vara senare nyinkopta longboards langs med strandpromenaden kanner Martin igen en blond kalufs som kommer gaendes pa promenaden. Det var Erika, en tjej som vi umgicks mycket med pa Bali for tva och ett halvt ar sedan, som var i L.A samtidigt som oss tillsammans med sin pojkvan Patrik! Vi hade horts av lite innan men vi kunde inte tro att vi skulle stota in i dem pa gatan sadar! De bjod oss hem pa middag i deras lagenhet ganska nara oss. Vi at tacos och tog nagon ol, pratade om gamla minnen och nya. Runt midnatt fragar de spontant om vi vill aka med till Las Vegas morgonen darpa. Varfor inte tankte vi och sa JA. De hade hyrt en bil sa det var bara att aka med. Sa istallet for att aka soderut langs med kusten sa var vi nu pavag till Las Vegas! Spontant, we like.


Kommentarer
Postat av: josefin Meijerborg

Hej!

Det ser ut som ni har det bra! Fuskisar!

Jag kom precis hem ifrån vår resa i Asien och har typ börjat planera för nästa. Njut!

2011-04-12 @ 09:51:46
Postat av: Anna (antons=))

haha, jag har en likadan bild på mig och natta framför Universal fontänen! Fina longboardar ni hade köpt också! =)

Ha nu en fortsatt grym resa på Hawaii! =)

2011-04-12 @ 17:11:14
Postat av: jim

OFATTBART UNDERBART OUTBYTBART!!! ^_^

2011-04-12 @ 19:54:53
Postat av: mikael

ni sköter er grabbar !! Trevligt läsa !! Hur gick det med surfbrädorna ??

2011-04-12 @ 21:06:18
Postat av: linus

hej anton och martin. när kommer ni hem?? ville bara att du skall veta anton att på lördag kan det vara så att jag står på emirates och ser arsenal-united! hoppas ni har det skoj! saknar er.. mvh linus

2011-04-26 @ 16:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0